Android Mobiler

 

Med tusentals applikationer för allt du kan tänka dig

Om du har en Android telefon så vet du antagligen redan att det finns  ett överflöd av applikationer på marknaden, och många fler tillkommer varje dag. På Android Market finns tusen och åter tusen applikationer att välja emellan.
Vilken kommer att bli din nya favorit?

Priset på applikationer varierar från att vara helt gratis till priser uppemot 1500 kronor. Många stora affärer har sina egna applikationer för att du ska kunna handla enkelt med din Android utan att behöva besöka deras hemsida. Man skulle kunna tro att de flesta applikationer eller ”appar” som de kallas är spel, men det finns så mycket mer än bara appar för underhållning. För dig som använder din Android på jobbet finns det appar som låter dig ansluta till skrivaren på jobbet för att skriva ut ditt dokument eller kontrollera din stavning innan du skickar ditt viktiga mejl. Du kan synka din kalender i din Android telefon med kalendern i din dator så du aldrig missar ett möte igen, eller kunna se viktiga dokument i olika format som t.ex. PDF i Android telefonen. Du kan använda din Android telefon som en webbkamera för videokonferenser när du inte är på kontoret eller ladda ner ett klassiskt tangentbord för att snabbare kunna formatera text.

Det finns inte heller någon anledning att leta efter en karta eller fråga efter väganvisningar när du kan ha en karta i din Android. Ange din destination och utgångspunkt och applikationen ritar upp vägen för dig, och om du behöver roa barnen på resan så kan du ladda ner applikationer till din Android som ser ut som spel men låter dem exempelvis lära sig alfabetet. För dina joggingrundor så finns det applikationer som mäter din puls eller dagböcker du kan spara din utveckling i. Men givetvis så finns det även tusentals spel, från klassiska arkadspel du garanterat kommer komma ihåg från din barndom till olika pussel och korsord, bilspel och actionspel, och även kasinospel som roulette, poker och spelautomater. Var försiktig dock, allt är inte gratis och det går lätt (och fort!) att spendera en hel del pengar för att bara komma lite längre i spelet eller satsa den där sista gången.