Nya markiser och mitt hus blev modernt igen

 

På tal om prylar så införskaffade jag nu i höstas ett par nya markiser till alla fönster på huset. Nya markiser, vad har det med prylar att göra tänker ni då? Jo, det är så att till och med jag som en gammal prylgeek blir imponerad på hur mycket finesser det finns med nya solskydd. De känner av när det börjar bli soligt och drar ut sig, de känner av när solen försvinner och drar tillbaka sig. Vill jag inte ha automatiskt läge på så kan jag köra manuellt, till och med från mobilen med en app! Appen tänkte jag först skulle vara onödig då man lika gärna kan trycka på knappen inifrån men sen kom jag på det smarta med att om persiennerna är ute och låt oss säga att jag är på jobbet när det börjar blåsa kraftigt, då kan jag med lätthet bara trycka på min mobil och inte behöva vara rädd att något går sönder. Smart!

Jag köpte mina markiser hos haga solskydd som har butik precis här där jag bor, trevlig personal och bra service som jag rekommenderar starkt. Om ni är intresserade så finns deras sida att hitta HÄR